Tom Linneman

Specialist, verbinder en altijd oplossingsgericht. Sinds de start van ons bedrijf was de richting en daarmee mijn kracht snel duidelijk, duurzaamheid!

Als BREEAM expert, assessor en duurzaamheidsspecialist zet ik mijn ervaring dagelijks in voor het verduurzamen van zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

De go to persoon als het aankomt op BREEAM en duurzaamheids vraagstukken.

Ik ben ontzettend trots op mijn team en alle mooie projecten waar we aan mogen werken.

Motto: “Kan niet, bestaat niet”

Merel Linneman

Daadkrachtig, organisator met een helikopterview. Sinds de start van ons bedrijf betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Mijn uiteenlopende werkzaamheden, o.a. algemeen management, communicatie, HR, financiële afwikkeling, vastgoed, maakt mijn functie elke dag weer een uitdaging.

Tof dat we klanten een brede ondersteuning kunnen bieden, doordat we veel duurzaamheids takken in eigen huis hebben!

Motto: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

Joost Kuipers

BREEAM

Procesmatig, zelfstandig en flexibel.

Als BREEAM specialist probeer ik altijd het overzicht te behouden en zo rust te creëren in het projectteam. Ik houd me bezig met diverse uitdagende en veelal langlopende projecten. Denk aan Westfort in IJsselstein en Schiphol Tradepark.

Binnen Linneman deel ik graag mijn kennis en jarenlange ervaring met collega’s.

Motto: “Wij zijn de duurzame groene draad”

Jan van der Lei

BREEAM

No-nonsense, zelfstandig, resultaatgericht.

Al vroeg in het bouwproces ben ik als BREEAM specialist betrokken door de duurzaamheidswensen van de opdrachtgever te vertalen aan het ontwerpteam. Tijdens de uitvoeringsfase heb ik veel contact met o.a. de opdrachtgever, hoofdaannemer, E-installateur en W-installateur. Mijn doel is om het project te begeleiden naar het beoogde duurzaamheidsniveau.

De sfeer binnen ons team is gemoedelijk en er worden veel dingen georganiseerd voor het personeel. Je bent vrij om je eigen agenda in te delen en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

Motto: “Zonder dalen, geen pieken”

Thijs Spit

WELL/Gebouwsimulatie

Secuur, leergierig en gedreven.

Ik geef energie advies door middel van gebouwsimulatie om een indicatie te krijgen van het energieverbruik en de CO2 uitstoot. Daarnaast maak ik TO berekeningen (temperatuuroverschrijdingsberekening) met het softwareprogramma van VABI: Elements. WELL-certificering is sterk in opkomst en wordt gezien als een krachtig middel om in te zetten voor een gezonde werkomgeving. Als gediplomeerd WELL expert hoop ik nog veel gebruikers een gezond gebouw te bieden .

Binnen Linneman zijn de lijntjes kort, wat betekent dat er snel geschakeld kan worden en je hierdoor echt resultaat van je werk ziet.

Motto: “Werk dat ertoe doet”

Luuk Stortteler

BREEAM/Circulair Bouwen

Vriendelijk, assertief en kalm.

Circulariteit en duurzaam materiaalgebruik worden steeds belangrijker. Wij maken gebruik van BCI Gebouw, dé tool voor het meten van circulariteit van vastgoed. Als BCI Gebouw expert en materialen deskundige houd ik mij voornamelijk bezig met het opstellen van MPG-berekeningen en materialen paspoorten. Beide door optimalisaties aan te dragen voor materiaalkeuzes en de verbindingen van materialen. .

Binnen Linneman heb je de mogelijkheid om werk te doen dat niet binnen je discipline ligt. Je hebt de kans om je kennis te blijven verbreden.

Motto: “Als je geen doel hebt, kun je niet scoren”

Jeroen Berends

Energie Prestatie Advies/BREEAM In Use

Dienstbaar, perfectionist en realist.

Als adviseur bouwfysica verbeteren we het thermisch gedrag, de daglichttoetreding en de bouwfysische kwaliteit van gebouwen. Wij verzorgen o.a. energielabels en BENG berekeningen. Daarnaast mag ik me ook BREEAM In Use specialist en Materialen expert noemen. De ene dag ben ik op kantoor en de andere dag voer ik op locatie onderzoek en metingen uit.

Ik voel me thuis als adviseur bij Linneman en het brede vlak waarop het bedrijf meedenkt, in alle fasen van de bouw.

Motto: “Bouw duurzaam of bouw niet”

Mark Dijkstra

Energie Prestatie Advies

Pragmatisch, behulpzaam en heeft humor.

Als adviseur bouwfysica ligt mijn focus om creatieve oplossingen aan te dragen, op het gebied van thermische aspecten, akoestiek, daglichttoetreding, warmte, vocht, comfort en energie. Kortom, alle aspecten van ons leef- en werkklimaat. Werkgevers en werknemers staan hier vaak niet bij stil en merken het pas als er verkeerde maatregelen zijn genomen. Denk maar aan te warme kantoren of gehorige hotels.

Ik werk aan projecten in alle soorten en maten, van kleine scholen en woningen tot aan grote kantoren en winkelcentra. Juist deze diversiteit maakt het zo leuk!

Motto: “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen”

Thijs Reekers

Bouwkundig adviseur/CAD tekenaar

Betrouwbare teamspeler, energiek en integer

Mijn taak is het adviseren op het gebied van bouwkundig ontwerp en bouwplantoetsing. Hierbij help je opdrachtgevers met het verbeteren of maken van een bouwkundig ontwerp en adviseer je over bouwregelgeving. Daarnaast vertaal ik het gehele bouwproject naar werkbare bouwtekeningen. Denk hierbij aan ontwerptekeningen, stukken t.b.v. de bouwaanvraag, bestektekeningen, werktekeningen en bouwkundige details.

Motto: “Waarom moeilijk doen als het duurzaam kan”

Ruben Gritter

Duurzaamheidsmanager BREEAM

Correct, no-nonsense, passie voor duurzaamheid

Als duurzaamheidsmanager is het mijn taak om de verantwoordelijkheid voor het realiseren en behouden van de duurzaamheidsambitie en prestatiedoelstellingen te borgen. Mijn rol is ontzettend veelzijdig en divers. Bij ons krijg je alle ruimte om te werken aan uitdagende opdrachten. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, maar ook aan renovatie en herbestemming van bestaande gebouwen.

Motto: “Vertrouwen is goed, controleren is beter”

Jard Kuipers

Allround CAD Tekenaar

Positief, collegiaal en leergierig.

Naast mijn huidige opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde werk ik met veel plezier bij Linneman. We werken aan veel gave projecten en er zijn verschillende werkzaamheden mogelijk. Samen vormen we een professioneel en gezellig team.

Motto: “Duurzaamheid onder één dak”

Thijs Lucas

Thijs Lucas

Stagiair HBO Bouwkunde

Motto: “…..”

Open Vacature

Zie jij jouzelf op deze plek staan als medewerker van Linneman Bouw en Advies?

Neem gauw contact met ons op.

Motto: “…..”

Hallo en Welkom

Wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf van 10 medewerkers dat zich focust op duurzaam efficiënt bouwen met aandacht voor veiligheid en gezondheid.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler bij BREEAM projecten. Opdrachtgevers door heel Nederland weten ons inmiddels te vinden. Wij voorzien ze van een helder advies, rekening houdend met kansen, kosten en mogelijkheden.

De door ons behaalde certificaten

Opleiding

2006 – 2008

BREEAM Assessor

2004 – 2008

WELL Accredited Professional

2000 – 2004

BREEAM Expert

Certificaten

2012 – 2015

SKG-IKOB Energie Prestatie

2008 – 2012

Energie Prestatie Adviseur EP-U/W detail