Commissioning

De gezondheid in gebouwen wordt steeds belangrijker voor gebouweigenaren en huurders. Maar hoe weet je of een gebouw gezond is? En hoe bevorder je de gezondheid van gebruikers? Met WELL komen we tegemoet aan de jarenlange wens van gebouweigenaren, projectontwikkelaars en werkgevers om met een certificaat te laten zien dat ze extra geïnvesteerd hebben in een gezonde werkomgeving.

De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebruikers te bevorderen.

WELL-certificering

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebruikers te bevorderen.

WELL-advisering

De WELL Accredited Professionals (AP) van DGMR adviseren opdrachtgevers over de mogelijkheden voor een gezond gebouw. Hoe eerder ze bij uw plannen betrokken worden, hoe beter ze kunnen aansluiten op uw wensen. Ze voeren een gap analysis uit om uw situatie in kaart te brengen. Ze adviseren u over de stappen op weg naar WELL.

Procesbegeleiding

WELL kent 11 thema’s die de gezondheid in gebouwen bevorderen: lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, geluid, materialen, geestelijke gezondheid, sociale gezondheid en innovatie. Onze WELL AP’s begeleiden opdrachtgevers bij de succesvolle invulling van WELL-eisen. Ze kennen de effecten daarvan in uw gebouw en werken toe naar het certificaat.

Assessment

Als eerste bureau in Europa is DGMR door Green Business Certification Inc. (GBCI) gecertificeerd als WELL Performance Testing Organization. Namens GBCI voeren onze WELL Performance Testing Agents assessments uit om te beoordelen of de gezondheidsmaatregelen in de praktijk voldoen. De bewijslast voor de uiteindelijke WELL Performance Verification van uw gebouw.

Living the dream…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Meer weten over Commissioning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.