[et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”on”][et_pb_fullwidth_slider admin_label=”Fullwidth Slider” show_arrows=”off” show_pagination=”off” auto=”off” parallax=”on” auto_ignore_hover=”off” parallax_method=”off” remove_inner_shadow=”off” background_position=”default” background_size=”default” hide_content_on_mobile=”off” hide_cta_on_mobile=”off” show_image_video_mobile=”off” header_font_size=”46″ body_font_size=”16″ custom_button=”off” button_text_size=”20″ button_border_width=”2″ button_border_radius=”3″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_border_radius_hover=”3″ button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_slide heading=”Bouwmanagement” background_color=”#ffffff” alignment=”center” background_layout=”dark” video_bg_width=”1920px” video_bg_height=”638px” background_image=”https://linneman.info/wp-content/uploads/2015/12/Linneman-Header5.jpg” background_position=”default” background_size=”default” allow_player_pause=”off” header_font_select=”default” body_font_select=”default” custom_button=”off” button_font_select=”default” button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on”]

Wij kunnen het gehele proces voor u verzorgen.
Van initiatief, ontwerp tot en met begeleiding en oplevering.

[/et_pb_slide] [/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” admin_label=”Sectie”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Bouwmanagement

Het bouwproces is complex en vol risico’s. Terwijl u doorgaat met uw dagelijkse werkzaamheden, houden wij ons als projectmanager bezig met uw bouwproject. Wij verzorgen een optimale bouwbegeleiding voor, tijdens en na uw bouwactiviteiten met een sterke focus op duurzaam bouwen. Uiteraard altijd met u in beeld en op de voorgrond. Alleen met een strakke sturing door een ervaren projectmanager worden bouwprojecten succesvol opgeleverd. Als projectmanager begeleiden wij u bij het realiseren van ambities binnen afgesproken projectkaders van kwaliteit, tijd en geld. Naast de adviserende rol die Linneman Bouw en Advies kan vervullen in de voorbereidingsfasen van uw project, kunt u zich ook tijdens de uitvoering laten vertegenwoordigen door ons als projectmanager/directievoerder.

In deze fase komt er veel op u af: overleg met diverse bouwpartners, voorstellen van de aannemer waar u, volgens het bestek goedkeuring aan moet verlenen, de beoordeling van termijnen en het meer- en minderwerk. Dit vraagt om specifieke kennis van juridische en organisatorische zaken, techniek en financiën. Dit is een leidinggevende taak die wij als directievoerder voor u kunnen verzorgen. Als directievoerder zijn wij uw adviseur! Als directievoerder worden de contractuele afspraken zoals deze zijn vastgelegd in de contractstukken gecontroleerd. Daarnaast zitten we de bouwvergaderingen voor en conformeren we de partijen aan de procedures om het project in kwaliteit, tijd en budget beheersbaar te houden. Zo zijn alle bouwpartners en partijen altijd verzekerd van een aanspreekpunt dat verstand van zaken heeft.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Prijs- en contractvorming

Een belangrijk contractstuk tussen opdrachtgever en aannemer is het bestek of technische omschrijving. Dit contractstuk, dat in overleg met u wordt opgesteld, is een schriftelijke beschrijving van het bouwplan waarin zaken juridisch en technisch vastgelegd worden. Door ruime ervaring kunnen wij u hier goed in ondersteunen.
Het bestek of technische omschrijving wordt samen met de tekeningen en rapporten gebruikt voor het aanvragen van een offerte bij één of meerdere door u gekozen aannemers. Wij begeleiden u uiteraard bij het selecteren van geschikte aannemers die uw bouwplannen kunnen verwezenlijken. Het daadwerkelijke aanvragen gebeurt in de vorm van een aanbesteding (laagste inschrijver mag het project maken) of op basis van prijs-kwaliteitsverhouding (vrije keuze).

De aannemers leveren dan binnen 3 a 4 weken (afhankelijk van de omvang van het project) een gespecificeerde calculatie/offerte aan. Tussentijdse vragen van de aannemer beantwoorden wij en/of we geven namens de opdrachtgever inlichtingen en aanwijzingen aan de inschrijvers, bijvoorbeeld via een nota van inlichtingen en/of een proces-verbaal van aanwijzing.
Vervolgens controleren we de inschrijvingen en de ontvangen begrotingen. Per bouwonderdeel verwerken we de opgegeven bouwkosten in een overzicht, zodat we eenvoudig de verschillende aanbiedingen kunnen vergelijken. Vanuit een onafhankelijk en onpartijdige rol geven wij vervolgens advies in het belang van de opdrachtgever. Na de aannemerskeuze, stellen wij het contract met de aannemer op en bewaken deze tijdens de bouw.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_portfolio admin_label=”Volle breedte portfolio” fullwidth=”on” include_categories=”15″ show_title=”on” show_date=”off” background_layout=”light” auto=”off”] [/et_pb_fullwidth_portfolio][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” background_color=”rgba(147,192,31,0)” use_background_color=”off” background_layout=”light” text_orientation=”center” button_url=”https://linneman.info/tom-linneman/” button_text=”Neem contact op!” url_new_window=”off” header_font_size=”26″ body_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_text_size=”20″ button_border_width=”2″ button_border_radius=”3″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_border_radius_hover=”3″ button_letter_spacing_hover=”0″]

Bent u opzoek naar bouwbegeleiding?

 

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]