Nieuwbouw Schiphol Trade Park A4S3

Het project

Schiphol Trade Park is een inspirerende omgeving waar duurzaamheid en innovatie samenkomen. Het is in 2014 BREEAM Gebied ‘Excellent’ gecertificeerd. De nieuwbouw op deze locatie moet hier ook bij aansluiten. Daarom is al vroeg in het proces gekozen voor een BREEAM-NL projectaanpak. Het doel is om een warehouse met kantoor te realiseren dat BREEAM ‘Excellent’ kan behalen. Het warehouse zal gesplitst worden waarbij elk deel een eigen kantoor zal hebben. Verder zal één deel van het warehouse ingericht worden voor koelen en vriezen.

Project Details

Opdrachtgever Aan de Stegge Twello
Afgerond 
BREEAM Excellent


BREEAM Excellent

Om de MVO doelstellingen van Trade Park Schiphol bij de nieuwbouw zichtbaar te maken, is er al vroeg in de voorbereiding gekozen voor een projectaanpak volgens BREEAM-NL. De doelstellingen van BREEAM-NL voor o.a. energiezuinigheid, gezondheid en de sociale aspecten passen naadloos op de MVO ambities van Schiphol Trade Park.

In lijn met de verwachtingen die Trade Park Schiphol aan zichzelf stelt m.b.t. duurzaam ondernemerschap legt Schiphol Trade Park voor nieuwbouw de lat hoog.

Het ambitieniveau is daarom: ‘Excellent’


Bekijk hier live de bouw middels een webcam!

Wilt u ook een duurzaam gebouw?

Neem contact op!